Ελισάβετ Τσουμπρή, Ba, BCaBAΑναλύτρια Συμπεριφοράς

elisavet
Ειδικότητες
 • Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς στον αυτισμό και σε άλλες αναπτυξιακές
  διαταραχές
 • Διαχείριση Προκλητικών Συμπεριφορών
 • Λεκτική συμπεριφορά
 • Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (ΑΒΑ)
Εκπαίδευση
 • Πιστοποιημένη βοηθός Αναλυτή
  Συμπεριφοράς (BCaBA)
 • Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς στον αυτισμό και σε άλλες αναπτυξιακές
  διαταραχές, ABA Ισπανίας
 • Ψυχολογία, Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας

Αποφοίτησα από το τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (με κατεύθυνση Ψυχολογία) του Πανεπιστημίου Αθηνών και πραγματοποίησα εκπαίδευση εξ αποστάσεως στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς στον αυτισμό και σε άλλες αναπτυξιακές διαταραχές από το ABA Ισπανίας. Από το 2019 εί μαι πιστοποιημένη βοηθός Αναλυτή Συμπεριφοράς (BCaBA).
Έχω εκτενή προϋπηρεσία στον τομέα της ψυχικής υγείας καθώς έχω υποστηρίξει πληθυσμούς με κοινωνικές, συμπεριφορικές, επικοινωνιακές προκλήσεις και νευροαναπτυξιακές διαταραχές ηλικίας από 3 μέχρι 19 ετών ενσωματώνοντας τεκμηριωμένες πρακτικές (evidence-based practices) με πρωταρχικό στόχο την αύξηση της ανεξαρτησίας και τη μείωση των εμποδίων μάθησης στη διαμόρφωση και τη διατήρηση κοινωνικών & αμοιβαίων σχέσεων.

Διαθέτω εμπειρία σε 1:1 θεραπεία, ομαδικά προγράμματα (κοινωνικών δεξιοτήτων), προγράμματα Λεκτικής συμπεριφοράς (Verbal Behaviour), στην εκπαίδευση επαγγελματιών και γονέων σε θέματα διαχείρισης της συμπεριφοράς βάσει των αρχών της Εφαρμοσμένης Ανάλυσης Συμπεριφοράς (ΑΒΑ) καθώς και στην εποπτεία και εκπαίδευση επαγγελματιών.

Κατά την παραμονή μου στο εξωτερικό (Ισπανία και Αγγλία) εργάστηκα ως κύρια ΑΒΑ εκπαιδεύτρια διαχείρισης Προκλητικών Συμπεριφορών σε προγράμματα στο σπίτι και σε ΑΒΑ κλινική του Λονδίνου. Παράλληλα συνεργάστηκα ως επόπτρια με ειδικά σχολεία και σχολεία γενικής εκπαίδευσης (Λονδίνο, Έσεξ) και MKO (Focus Surrey και Focus West London). Έχω εποπτεύσει επαγγελματίες σε σχολικό πλαίσιο με έμφαση στην ανάπτυξη σχολικών θετικών συμπεριφορών του μαθητή . Επιπλέον, είμαι εκπαιδευμένη στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων, τη διεξαγωγή αξιολογήσεων λειτουργικής συμπεριφοράς και τη σύνταξη εξατομικευμένων σχεδίων συμπεριφοράς.

Επίσης, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και webinars που είχαν ως αντικείμενο την Πρακτικη Λειτουργική Αξιολόγηση (Practical Functional Assessment), το Precision Teaching & την Εκπαίδευση Δεξιοτήτων Συμπεριφοράς (Βehaviour Skills Training). Ενημερώνομαι διαρκώς για τις εξελίξεις του κλάδου μου και εποπτεύομαι για τη δουλειά μου.

Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, για προσωπικό ραντεβού ή οποιαδήποτε απορία.

  contact details

  Δ. Σούτσου 19, Πλατεία Μαβίλη, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 11521

  Social Profiles

  Αρθρογραφία