Γνωρίστε την ομάδα μας

Η ομάδα του Ι.Ν.Α.Θ.ENS προσεγγίζει τη δουλειά της μέσα από μία ευρεία και μακροπρόθεσμη προοπτική, διοχετεύοντας την εμπειρία της και το σεβασμό της σε κάθε θεραπευτική προσέγγιση. Συλλέγουμε πληροφορίες, αναπτύσσουμε ειδικές γνώσεις και θέτουμε στόχους με άλλους επαγγελματίες, τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Η ομαδική εργασία αποφέρει σχεδόν πάντα καλύτερα αποτελέσματα. Εμπιστευτείτε την ομάδα μας γνωρίζοντας τη.

Άννα Καραθανάση
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Eργοθεραπεύτρια


Είμαι αριστούχος του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών, του τμήματος Εργοθεραπείας και εργάζομαι από το 2013 ως Εργοθεραπεύτρια στον ιδιωτικό τομέα.

Κατέχω πιστοποιητικό εκπαίδευσης από την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας και το Σύλλογο Ελλήνων Εργοθεραπευτών σχετικά με τη λειτουργική και ανατομική του άνω άκρου. Το 2007 πήρα με άριστα το πτυχίο μου στην ειδικότητα του Κοινωνικού Φροντιστή. Το 2000 ολοκλήρωσα με επιτυχία τις σπουδές μου στην Προσχολική Αγωγή Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης, ασχολούμενη με την ψυχοσωματική εξέλιξη και ανάπτυξη παιδιών προσχολικής ηλικίας. Από τον Ιούνιο του 2017 συμμετέχω στο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Παράλληλα με τις σπουδές μου, εργάστηκα για 9 χρόνια ως υπεύθυνη σχεδιασμού και πραγματοποίησης δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας 3-10 ετών. Έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό Εργοθεραπείας άρθρα μου σχετικά με την Κρανιοεγκεφαλική κάκωση και τις Διαταραχές Αισθητικότητας. Έχω συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, επιστημονικές ημερίδες, πανελλήνια και διεπιστημονικά συνέδρια σχετικά με τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), την Αξιολόγηση και αντιμετώπιση της δυσγραφίας στη σχολική ηλικία, το παιχνίδι ως θεραπευτικό και εκπαιδευτικό εργαλείο, τη δύναμη του παιχνιδιού στην καθημερινότητα και τη συμβολή της εργοθεραπείας στις διαταραχές αυτιστικού φάσματος.

Αποστολή μηνύματος

Συμπληρώνοντας την παρούσα, μας προμηθεύετε με προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία δεν θα μοιραστούμε με κανένα, θα χρησιμοποιήσουμε αποκλειστικά με σκοπό την εξυπηρέτησή σας και την ανταπόκριση στο αίτημά σας, πάντοτε σε πλήρη συμμόρφωση με τον Κανονισμό GDPR. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας στον σύνδεσμο ή επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας στο email info@inathens-institute.gr