Γνωρίστε την ομάδα μας

Η ομάδα του Ι.Ν.Α.Θ.ENS προσεγγίζει τη δουλειά της μέσα από μία ευρεία και μακροπρόθεσμη προοπτική, διοχετεύοντας την εμπειρία της και το σεβασμό της σε κάθε θεραπευτική προσέγγιση. Συλλέγουμε πληροφορίες, αναπτύσσουμε ειδικές γνώσεις και θέτουμε στόχους με άλλους επαγγελματίες, τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Η ομαδική εργασία αποφέρει σχεδόν πάντα καλύτερα αποτελέσματα. Εμπιστευτείτε την ομάδα μας γνωρίζοντας τη.

Ελένη Κοτζαμπασάκη

Λογοθεραπεύτρια


Είμαι Λογοθεραπεύτρια και αποφοίτησα από το τμήμα Λογοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι Ιωαννίνων το 2016. Έκτοτε, εργάζομαι και συνεχίζω την εκπαίδευσή μου. Ξεκίνησα, κάνοντας την πρακτική μου άσκηση στην παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου παίδων «Αγία Σοφία» και συνέχισα εθελοντικά στην ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών με σκοπό να έρθω σε επαφή και να εκπαιδευτώ σε διαταραχές που απαιτούν διεπιστημονική προσέγγιση .

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια για το αντικείμενό μου, πιο συγκεκριμένα για την Εξελικτική Γλωσσική Διαταραχή (SLI), τον Τραυλισμό, τη Μυολειτουργική Θεραπεία και το Παιχνίδι. Εξειδικεύομαι στις διαταραχές φώνησης. Από το Νοέμβριο του 2019 είμαι η υπεύθυνη της ομάδας για τις διαταραχές της φωνής του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων - Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) , οργανώνοντας σεμινάρια, ομιλίες και έρευνες.

Ασχολούμαι με την αξιολόγηση και αποκατάσταση λόγου και ομιλίας σε παιδιά και ενήλικες. Το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται στις αναπτυξιακές διαταραχές [αρθρωτικές διαταραχές, φωνολογικές διαταραχές, δυσαρθρία, διαταραχές της ροής (τραυλισμός, ταχυλαλία)], τις αναπτυξιακές γλωσσικές διαταραχές [ειδική γλωσσική διαταραχή, γλωσσικές δυσκολίες που οφείλονται σε νοητική υστέρηση, διαταραχές χρήσης της γλώσσας – πραγματολογικές διαταραχές (αυτισμός, σύνδρομο Asperger)] και στις διαταραχές φώνησης.

Πιστεύω πως η διεπιστημονικότητα, το θεραπευτικό πλάνο που εστιάζει στις δυνατότητες και τις δυσκολίες του κάθε ατόμου ξεχωριστά καθώς και η ουσιαστική επικοινωνία με τους θεραπευτές και τους φροντιστές των θεραπευόμενων είναι τα βασικά χαρακτηριστικά για να υπάρχει εξέλιξη και πορεία βελτίωσης στη θεραπεία.

Αποστολή μηνύματος

Συμπληρώνοντας την παρούσα, μας προμηθεύετε με προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία δεν θα μοιραστούμε με κανένα, θα χρησιμοποιήσουμε αποκλειστικά με σκοπό την εξυπηρέτησή σας και την ανταπόκριση στο αίτημά σας, πάντοτε σε πλήρη συμμόρφωση με τον Κανονισμό GDPR. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας στον σύνδεσμο ή επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας στο email info@inathens-institute.gr