Γνωστική αποκατάσταση

Πρόκειται για το επόμενο βήμα της νευροψυχολογικής αξιολόγησης, όπου αναπτύσσονται και εξελίσσονται μέσω εξειδικευμένων μεθόδων, όσοι τομείς διεγνώσθησαν πως υπολειτουργούν.

Η γνωστική αποκατάσταση αντλεί πληροφορίες από τη νευροψυχολογική αξιολόγηση και διάγνωση. Η γνωστική αποκατάσταση βοηθάει τα παιδιά καθώς και τις οικογένειές τους στην ακριβή κατανόηση των δυνατών σημείων τους και των αδυναμιών τους. Οι συνεδρίες της γνωστικής αποκατάστασης είναι δομημένες και οι στόχοι περιλαμβάνουν τη βελτίωση γνωστικών δεξιοτήτων και συμπεριφορών καθώς και την αντιστάθμιση γνωστικών περιορισμών και συναισθηματικών δυσκολιών.

Για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνιση
επικοινωνήστε μαζί μας!
Τηλεφωνικό κέντρο : +30 210 644 3505
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 9Π.Μ - 9Μ.Μ.

Online Συμβουλευτική

Γράψτε μας για οποιαδήποτε απορία σας η όποια διευκρίνιση χρειάζεστε και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί μας!
Όνοματεπώνυμο:*
Συμπληρώστε το όνομά σας

Ιδιότητα:
Invalid Input

E-Mail:*
Συμπληρώστε το e-mail σας

Θέμα:*
Προσθέστε θέμα

*
Ρωτήστε μας

Συμπληρώνοντας την παρούσα, μας προμηθεύετε με προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία δεν θα μοιραστούμε με κανένα, θα χρησιμοποιήσουμε αποκλειστικά με σκοπό την εξυπηρέτησή σας και την ανταπόκριση στο αίτημά σας, πάντοτε σε πλήρη συμμόρφωση με τον Κανονισμό GDPR. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας στον σύνδεσμο ή επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας στο email info@inathens-institute.gr